Bliep laat alle kinderen en jongeren meedoen

Alle kinderen moeten fijn kunnen opgroeien! Ook als armoede een rol in het dagelijkse leven speelt. Bliep helpt daar graag een handje bij. Op de website van Bliep vind je volop veel ideeën en aanbod voor wat je als kind of jongere nodig kunt hebben. Zit er iets tussen waar jij gebruik van wil maken, dan helpen we je om dat mogelijk te maken. Ook als dat door de thuissituatie misschien lastig lijkt. Bliep is er voor iedereen.

Online platform

Bliep is een niet-stigmatiserend, online platform met een duidelijk overzicht van alle diensten, producten en regelingen die het mogelijk maken om fijn te kunnen opgroeien. Daarnaast is het een online plek waar kinderen en jongeren (of hun ouders) op een laagdrempelige manier hulp kunnen vragen als het aanvragen van bepaalde regelingen en voorzieningen ingewikkeld is.

Over Bliep

Bliep is ontwikkeld en uitgevoerd door De Kleine Ambassade. Het project heeft diverse partners, waaronder Stichting Steunfonds Pro Juventute. Ben je geïnteresseerd in dit project? Meld je dan aan voor de Bliep nieuwsbrief. Je ontvangt dan ongeveer 6x per jaar het aanbod dat voor jou interessant is. Of we houden je op de hoogte van alle Bliep ontwikkelingen. Je kunt ook helpen! Zet jouw kennis en kunde in, zodat we met elkaar het verschil kunnen maken voor kinderen in armoede. Kijk op de website voor meer informatie.